Tyke logo

Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €

Tietoa palvelusta

Oma tili & Tilaukset

Tietosuoja

Verkkosivuston tarjoaa Tukimet Oy. Tietosuojalausekkeessa käytetyt ilmaisut “me”, “meitä”, “meidän” jne. tarkoittavat Tukimet Oy:tä. Ilmaisut “sinä”, “sinun” jne. tarkoittavat sinua verkkosivuston käyttäjänä riippumatta siitä, oletko rekisteröitynyt verkkosivustolla vai et.

Yleensä sinun ei tarvitse antaa lainkaan henkilötietoja käydessäsi sivustolla. Sivusto on teknisesti jaettu osioihin, joista joitakin varten joudumme keräämään henkilötietojasi ja osaa voidaan käyttää ilman minkäänlaista henkilötietojen käsittelyä.

Kun vierailet sivustolla, tietokoneesi lähettää meille automaattisesti tiettyjä teknisiä ja muita tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja tieto siitä, mitä kautta olet ohjautunut sivustolle). Keräämme myös evästeiden avulla tietoja siitä, miten käytät sivustoa. Tämän ilmoituksen Evästeet -osiossa on tästä tarkempaa tietoa. Joissakin sivuston osissa sinua saatetaan pyytää antamaan henkilötietoja ja/tai kirjautumaan palveluun päästäksesi käyttämään haluamaasi palvelua.

Tiedämme, että henkilötietosi ovat sinulle tärkeitä, ja ne ovat tärkeitä myös meille. Siksi käsittelemme henkilötietoja huolellisesti ja järkevästi. Tukimet Oy on apuvälinealan yritys, joka valmistaa, kehittää ja myy apuvälineitä. Käsittelemme pääasiallisesti asiakkaidemme itse antamia henkilötietoja näiden palveluiden toteuttamiseksi ja tilausten toimittamiseksi. Käytämme kerättyä dataa tuotteiden toimittamiseen, asiakaspalveluun sekä markkinointitarkoituksiin.

Lue tämä verkkosivuston tietosuojalauseke huolellisesti. Älä käytä sivustoa, jos et hyväksy kaikkia tässä kuvailtuja toimintatapoja. Älä myöskään käytä tätä verkkosivustoa, jos olet alle 14-vuotias.

Tukimet Oy on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä henkilötietolain (523/1999), tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot syöttäessään tietojaan sivuillemme tai tilatessaan tuotteitamme. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää palveluitamme.

Tietosuojalauseke sisältää:

• Millaisia tietoja minusta kerätään?
• Mistä lähteistä tietoni kerätään?
• Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään?
• Miten tietojani säilytetään ja yhdistetään?
• Kuinka kauan tietojani säilytetään?
• Kuka käsittelee henkilötietojani?
• Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?
• Miten henkilötietoni suojataan?
• Käytetäänkö sivustoilla evästeitä ja mitä ne ovat?
• Onko mahdollista, että joku muu taho kerää tietoja vierailustani Tukimetin sivustoilla?
• Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?
• Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?
• Mihin voin ottaa yhteyttä?

1. Millaisia tietoja minusta kerätään?

Keräämme käyttäjästä tämän tietosuojalausekkeen kohdassa 3 kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Käyttötarkoitus määrittää minkälaista tietoa käyttäjästä kerätään missäkin tilanteessa.

Käyttäjän antamat tai henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot:
- yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
- digitaalisen tilin edellyttämät rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus
- asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten tuote- ja tilaustiedot
- asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot
- luvat ja suostumukset
- kyselyihin ja tutkimuksiin annetut tiedot
- muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

Markkinointirekisterimme tiedot:
Markkinointirekisteriimme tallennamme tiedot käyttäjän nimestä ja yhteystiedot yhteydenottoa varten. Voimme merkitä käyttäjän tiedot markkinointirekisteriimme esimerkiksi jos käyttäjä on antanut meille yhteistietonsa yhteydenottolomakkeella tai suullisesti asiakastapaamisen yhteydessä.

2. Mistä lähteistä tietoni kerätään?

Pääasiallisesti henkilötiedot kerätään käyttäjältä itseltään tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä taikka myöhemmin asiakkuuden aikana. Lisäksi saatamme joissain tapauksissa kerätä tietoja väestötietojärjestelmästä sekä muista vastaavista julkisista tai yksityisistä rekistereistä.

3. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään?

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi vain seuraaviin tarkoituksiin:

• Mahdollistaaksemme tuotteiden ja palvelujen tilaamisen ja käsitelläksemme tilaukset

• Hallinnoidaksemme, käyttääksemme, ylläpitääksemme ja kehittääksemme verkkosivustoa

• Voidaksemme kehittää verkkosivustoa, markkinointiamme ja tuotteitamme

• Vastataksemme kysymyksiisi ja pyyntöihisi

• Tarjotaksemme tietoa sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista erilaisten markkinointikanavien kautta, kuten esimerkiksi postitse, sähköpostitse, uutiskirjeenä, sosiaalisessa mediassa, verkkomainonnan sekä hakukonemainonnan avulla

• Kertoaksemme muista asioista (esim. muistutusten, turvallisuusilmoitusten ja tiedotteiden lähettäminen)

• Hallinnoidaksemme palkintojen, tutkimusten, arvontojen, kilpailujen tai muiden myynnin edistämiseen liittyvää toimintaa ja tapahtumia

• Lakisääteisten vaatimusten noudattamista, verkkosivuston laittoman käytön estämistä, riitojen ratkaisua ja sopimusten täytäntöönpanoa varten

• Muihin erikseen hyväksymiisi tarkoituksiin ja muilla lain sallimilla tavoilla.

Pyydämme suostumuksesi lain edellyttämällä tavalla ennen henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä ja käyttöä yllämainittuihin tarkoituksiin. Jos haluamme käyttää henkilötietojasi johonkin uuteen tai muuhun tarkoitukseen, ilmoitamme asiasta sinulle ja käytämme tietojasi sellaiseen tarkoitukseen vain silloin, kun laki edellyttää tai sallii sellaisen käytön tai olet antanut siihen suostumuksesi.

Vain rajallisella määrällä Tukimet Oy:n työntekijöitä on pääsy henkilötietoihisi yllä mainituissa tarkoituksissa (esim. myynnin, tukitoimintojen, lakipalvelujen, taloushallinnon, tietoteknisten palvelujen ja kirjanpidon työntekijät ja muutamat vastaavat esimiehet).

4. Miten tietojani säilytetään ja yhdistetään?

Käsittelemme käyttäjän antamia tietoja, joiden perusteella asiakas voidaan tunnistaa (kuten profiili ja yhteystietoja) sekä palvelun käytöstä havainnoituja ja johdettuja tietoja erillisissä tietokannoissa.

5. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä kohdassa 3 määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Ellei käyttäjä ole kirjautunut digitaaliselle tililleen viimeisen, tyypillisesti, kahdeksantoista (18) kuukauden aikana, käyttäjää pyydetään uudistamaan käyttöoikeutensa. Ellei käyttäjä uudista käyttöoikeuttaan taikka käyttäjän asiakassuhde tai muu henkilötietojen käsittelyperuste on päättynyt, käyttäjän henkilötiedot pääosin poistetaan, siirretään pysyvään markkinointirekisteriin tai muutetaan sellaiseen muotoon, ettei tiedon kohde ole niistä enää tunnistettavissa.

Lisäksi voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin käyttäjän henkilötietoja noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

6. Kuka käsittelee henkilötietojani?

Tukimet Oy:n henkilökunta voi käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. Näitä käsittelytarkoituksia ovat esimerkiksi tietokantojen hallinnointi, palvelujen ylläpito, verkkoanalysointi, yhteydenottoihin vastaaminen, tilausten toimitus, postitus ja sähköpostitus, toistuvien tarpeettomien tietojen poistaminen asiakastietokannoista, tietojen analysointi, myynnissä ja markkinoinnissa avustaminen, luottokorttimaksujen käsittely ja asiakaspalvelu.

Suurimman osan tilauksistamme toimitamme Matkahuollon tai PostNordin kautta ja näissä tapauksissa kyseinen yritys käsittelee toimitukseen vaadittavia henkilötietoja. Yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin voi Matkahuollon osalta tutustua täällä ja PostNordin osalta täällä. Kolmannet palveluntarjoajat voivat myös olla esimerkiksi informaatioteknologiayrityksiä, luottokorttimaksujen käsittelijöitä, luottoluokitusyrityksiä, lakipalveluja ja talousneuvontaa tarjoavia yrityksiä tai muita konsultteja.

Kolmas palveluntarjoaja saa käyttöönsä vain sellaiset henkilötiedot, joita tarvitaan tiettyjen tehtävien suorittamiseen, ja tietoja käytetään vain näihin tehtäviin. Varmistamme, että kolmannet palveluntarjoajat tiedostavat ja noudattavat näitä sitoumuksia. Lisäksi varmistamme, että kaikki kolmannet palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi vähintään sovellettavien tietosuojalakien edellyttämällä huolellisuudella ja noudattavat asianmukaisia teknisiä ja organisaatioon liittyviä turvallisuustoimia.

Emme pääsääntöisesti siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme tiedot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen, ja muuten siten, että henkilötietojen käsittely tapahtuu tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti.

Luovutamme tietoja kolmansille ainoastaan kohdassa 7 esitellyissä tapauksissa.

7. Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille muissa kuin alla esitetyissä tapauksissa:

Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla.

Mikäli myymme, ostamme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, käyttäjän henkilötietoja voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.

8. Miten henkilötietoni suojataan?

Käytämme tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

9. Käytetäänkö sivustoilla evästeitä ja mitä ne ovat?

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

10. Onko mahdollista, että joku muu taho kerää tietoja vierailustani sivustoillanne?

Kolmansilla osapuolilla tarkoitetaan Tukimet Oy:n ulkopuolisia tahoja, kuten mainostajia, mainosverkostoja sekä mittaus- ja seurantapalveluiden tarjoajia. Nämä ns. kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palveluissamme esimerkiksi tarjotakseen käyttäjälle kohdennettua mainontaa tai tilastoidakseen eri sivustojen kävijämääriä. Koska käyttäjän selain pyytää tällöin kolmannen osapuolen asettamia mainoksia Tukimet Oy:n ulkopuoliselta palvelimelta, nämä kolmannet osapuolet voivat katsella, muokata tai asettaa omia evästeitään aivan kuin käyttäjä olisi näiden sivustoilla. Pyrimme sopimusjärjestelyin takaamaan, että nämä kolmannet osapuolet noudattavat kulloinkin voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä alan itsesääntelyohjeistuksia.

Palveluissamme voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä, kuten Facebookin tykkää-painike. Facebook ei luovuta keräämiään tietoja Tukimet Oy:lle, ellei käyttäjä ole antanut tähän nimenomaista suostumustaan. Käyttäjä voi tutustua yhteisöpalveluihin ehtoihin kussakin palvelussa. Yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin voi Facebookin osalta tutustua täällä.

Nettikaupan kautta tehtyjen tilauksien maksuihin liittyvät henkilötiedot prosessoi maksutavanvalinnasta riippuen joko Klarna Bank AB tai Checkout Finland Oy. Voit lukea Klarnan tietosuojalausekkeen täällä ja Checkout Finlandin täällä.

Uutiskirjeissämme ja muussa markkinoinnissa käytettyjen laskeutumissivujen alustan tuottaa WordPress. Heidän tietosuojalauseke löytyy täältä.

Palvelumme voivat myös sisältää linkkejä muihin kuin yllä mainittuihin sivustoihin, mutta emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelemme tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

11. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Olemme sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme valintoja ja hallintamahdollisuuksia tietosuojaan liittyen. Alla listaamme erilaisia tapoja, joilla käyttäjämme voivat vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn.

Suoramarkkinointikielto
Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tietojen tarkastaminen
Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Käyttäjän pyynnöstä oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Evästeiden estäminen
Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.

Evästeiden tyhjentäminen
Käyttäjä voi tyhjentää evästeet selaimen asetuksista. Tyhjentämällä evästeet säännöllisin väliajoin käyttäjä vaihtaa tunnistetta, jonka pohjalta käyttäjästä muodostuu profiili. Evästeiden tyhjentäminen ei kuitenkaan lopeta kokonaan tiedon keruuta, vaan pikemminkin nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin pohjautuvan profiilin.

12. Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta ilmoittamalla siitä palveluissamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojalausekkeen sisältöön säännöllisesti.

13. Mihin voin ottaa yhteyttä?

Palautteesi on aina tervetullutta. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on tietosuojalausekkeeseemme tai yksityisyytesi suojaamiseen verkossa liittyviä huolenaiheita tai muuta kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä myös silloin, kun haluat tietää millaisia henkilötietojasi säilytämme tai haluat päivittää, oikaista tai poistaa henkilötietosi tai estää niiden tulevan käytön, haluat perua aiemmin antamasi suostumuksen tai kieltää henkilökohtaisten käyttäjäprofiilin laadinnan.

Pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse: tukimet@tukimet.fi.

Käyttäjä voi lähettää tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut sekä mahdolliset mainonnan kohdentamiseen liittyvät reklamaatiot myös osoitteeseen:

Tukimet Oy
Kaivopuistontie 33
26100 Rauma


© Tukimet Oy | Toimitusehdot | Tämän verkkokaupan voimanlähteenä toimii MyCashflow verkkokauppa.